lunes, 27 de abril de 2009

4 de mes livres de cuisine

Voici 4 de mes livres de cuisine que, pour des raisons diverses, j'aime particulièrement:

Us presento 4 dels meus llibres preferits de cuina (preferits per raons molt diverses i que no sempre tenen a veure amb l'art culinari !)

1) Un livre japonais (no sé ni els autors ni l'editorial !)
... Sayuri, la petite collègue japonaise qui me l'a donné parce que la veille nous avions parlé du bonheur des plats simples et faciles à faire, avait bien précisé qu'avec les dessins et les photos on comprenait tout de suite les ingrédients, l'art et la manière... Je crois cependant qu'une petite base de japonais faciliterait tout de même grandement la chose et si en 8 ans de temps, j'ai créé quelques liens avec ce livre , je ne l'ai pas encore étrenné !

2) La cuisine avec Astérix - et Obélix !!!- (1991, Ed. Albert René et Goscinny-Uderzo)


3) Art & Cook - objet de design (de Allan Ben, Ed. Agnès Viénot, 2005)

4) El Llibre de la cuina exòtica, receptes fàcils de fogons llunyans de Josep Maria Romero i Jordi Puig , Edicions Altaïr (1a ed. 1995)

À Bientôt, fins aviat !!! Muriel

1 comentario:

  1. L'hi he trovat gustet al teu blog, i com que treus temes que m'interessen, sempre i tinc quelccom a dir
    Ara que tens accès a tota mena de llibres, en hi ha ùn de cuia molt antic escrit per un frare a la Îlla de Menora. Es del segle vIII. De quand els homes menjaven com animals i es morien als trenta anys. T' interessarà. Es titule "ART DE LA CUINA" per Fra. Francesc Roger. Després també tinc "de re cibaria" de Pedro Ballester, també de cuina. Interessast.

    ResponderEliminar