dissabte, 9 de maig del 2015

Skylines en una escala de major a menor... o no tan menor ;-)

Les siluetes skylines m'agraden, són boniques de veure trobo.

En aquest poster estan les 10 skylines de ciutats grans i famoses entre d'altres raons per... les seves skylines:


http://www.designer-daily.com/marketplace/store/products/city-skylines-vectors/

A les biblioteques, fa algunes setmanes donàvem aquest punt de llibre amb els documents prestats, Barcelona:


Punt de lectura, Biblioteques de Barcelona, 2015

La Sagrada Família, la Torre de Les Aïgues (que pròximament es convertirà en un hotel), les Torres bessones (Mapfre i Hotel de les Arts) de la Vila Olímpica, la Catedral, l'escultura monumental Dona i Ocell de Joan Miró, el monument a Colom del Port Vell, la Torre Foster, alguna fàbrica de les emblemàtiques, la Torre Calatrava, tots ells són monuments o edificacions que configuren la skyline de BCN.

I jo, en un to menor, pujo aquí la silueta skyline d'un poble petitó, Sant Just Desvern, bé doncs, un "poble-ciutat" de Catalunya, molt a prop de Barcelona. És un mural que des de fa poc decora una paret cega de l'Ateneu, força bonic, i dóna a la nova plaça Antoni Malaret i Amigó que de moment encara està "en construcció" (carrer de la Creu, entre carrer de l'Ateneu i carrer Montserrat):

Silueta Skyline Sant Just Desvern, maig 2015, Muriel

M'agrada molt ! Sant Just des del Walden-7 i la xemeneia de l'antiga fabrica Samsó fins a la penya del Moro passant per Can Ginestar ! Suposo que és obra d'una artista del poble, ho esbrinaré.

Fins ara amics i amigues de ciutats grans o pobles minúsculs :-)  He sigut tant fan de les ciutats, de La Ciutat com a habitat i ara m'agrada tant, tantíssim, "ser de poble"... La vida va... Muriel

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada