diumenge, 22 de juny del 2014

Festa de la Música

Una cita anual que coincideix amb l'arribada de l'estiu, la Festa de la Música. M'agrada !
Définitivement, un rendez-vous que je n'aime pas manquer, la Fête de la Musique !

Després de la platja i els seus castells de sorra al matí, ahir al vespre va ser la platja i l'OBC (Orchestre Symphonique de Barcelone et National de Catalogne, un nom à "coucher dehors" mais un très bon orchestre !), l'orquestra d'aquí !

Une très belle soirée musicale pour inaugurer l'été... Un públic feliç, molt estiuenc i molt divers: barcelonins i turistes, alguns vestits molt "chic", altres amb patalons curts i samarretes, uns amb el banyador posat (potser acabats de sortir de l'aigua, potser decidits a donar-se un bany nocturn), una assistència de cadires plegables, tovalloles, flassades, també molta gent asseguda a la sorra "sin más", una profusió de provisions, entrepans, "chuches", fruita, cervesa o, com els meus veïns de concert, cava amb les degudes copes de cristall ! Jo que tan sols havia previst aigua, de sobte em van entrar unes ganes de cava ben fresc, oh ! (a les fotos es veuen les copes amb el desitjat líquid !). Em quedo amb la idea per una propera ocasió, això sí !

Un programa ben escollit, clàssic i festiu... Monteverdi, Wagner, Bizet, Grieg, Rossini, Tchaïkovsky, etc... i entre les propines musicals de la OBC, un homenatge al mestre Eduard Todrà, la seva sardana La Camperola... Molt bonic tot, realment.

Concert de l'OBC a la platja-21-06-'14- Muriel
Concert de l'OBC a la platja-21-06-'14- Muriel
Concert de l'OBC a la platja-21-06-'14- Muriel
Concert de l'OBC a la platja-21-06-'14- Muriel

La peça que va obrir el concert:  Monteverdi, Orfeo (Toccata) - YouTube

i la que el va tancar: Eduard Todrà, La camperola - YouTube

Bref, l'été a bien commencé... "Que duri, que duri !!!"
Fins aviat, visca la música sempre ! Muriel

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada