divendres, 22 d’abril de 2011

Demà: Diada de Sant Jordi !

Doncs, sí, un any més la festa molt estimada dels catalans i catalanes -de naixement, de cor, de pas ! La Festa de la rosa i del llibre, la Diada de Sant Jordi ! No seré a Barcelona ciutat demà i no formaré part de gran riu humà de Les Rambles però al poble on aniré a retrobar-me amb uns amics, segur, seguríssim que també monten paradetes de llibres i que se veuen gent amunt i avall amb roses a les mans !

A la meva biblio hem estat de Sant Jordi tota la setmana amb un concurs: endivina de quin llibre es tracta i si encertes te'l regalem i una enquesta: què és per a tu, un llibre ? (després de les mini vacances, ja que la Diada de Sant Jordi coincideix amb les festes de la Pasqua, miraré totes les butlletes que els usuaris han omplert i us diré què expliquen !)
A la foto podeu veure el montatge del concurs i l'urna per els paperets:Apa, Feliç Sant Jordi ! i us adjunto una rosa anticipada:


Rosa-Jordi Francisco Corachán................Una abraçada, Muriel
.

1 comentari:

  1. QUERIDA MURIEL
    Vengo a desearte unas muy felices pascuas, acá hace mucho frío hoy, tuvimos un viernes santo lluvioso. ayer ví por primera vez, HIROSHIMA MON AMOUR ¿cómo se llama ahi el film¿
    bueno, besos nena

    ResponSuprimeix