diumenge, 21 de novembre del 2010

Big Mama & Víctor Puertas al Walden-7



Quin privilegi de concert el de divendres ! Quina bona entrada de cap de setmana ! La Big Mama, és a dir la Big Mama Montse, la nostra, va estar tocant per a nosaltres ! a la petita sala de cultura del Walden-7, en companya d'en Víctor Puertas, un dels Suitcase Brothers ! Una passada de concert en petit comité ! una joia de moment ! Quins músics tenim aquí ! Quin blues ! i ho diu bé la Big Mama -ben dit i ben cantat: "el blues anirà bé pel teu cor !" Perquè si tens el blues posat a l'ànima, doncs un remei excel·lent pot ser... escoltar blues, una peça com The blues will do your heart good, és així ! Escolteu això a veure que en penseu:
http://bigmamamontsevideos.blogspot.com/2008/02/big-mama-blues-will-do-your-heart-good.html
(no segueix portant el seu blog des de principis del 2008 però val la pena visitar-lo igualment: hi va penjar en el seu moment un munt de vídeos, "blueseros" of course !)

I aquí teniu una mostra de la Big Mama al Festival de Jazz de Terrassa, al març 2009, amb en Víctor Puertas a les harmòniques, Manolo Germán al contrabaix i Dídac Ruíz a la bateria :
http://www.youtube.com/watch?v=zo8i77qDuWk

La pàgina de la Big Mama és:
http://www.bigmamamontse.com/
i per no perdre'ls la pista als Suitcase Brothers, Pere i Víctor :
http://www.myspace.com/thesuitcasebrothers
(en aquest mateix blog meu hi vaig penjar un entrada la tardor passada: http://books-carabistouilles.blogspot.com/2009/11/suitcase-brothers.html

A les biblioteques:

.
- Cds de la Big Mama amb signatura [CD 110 BIG]
- Cds dels Suitcase Brothers [CD 110 SUI]
- de manera general: molts enregistraments de blues !
.
i un llibre que va entrar fa poc "Disfruta de mí si te atreves, las grandes mujeres que marcaron la historia del blues" de Buzzy Jackson, amb signatura [785 Jac]
.
.
Bé doncs, fins una altra ! Passeu bé, Muriel (i una abraçada forta per a les "veïnes-amigues" de la Comissió d'activitats culturals del W7, en especial per a la Susana ! Gràcies !)
..

2 comentaris:

  1. oH! Quin luxe! Quina meravella un concert com aquest.

    Petons

    ResponElimina
  2. Gràcies Muriel per esmentar-nos al teu blog i pel tractament carinyós que ens has dedicat... Va ser una nit molt especial i un concert que recordarem per l´ambient que s´ hi va crear i per la connexió... Merci per fer-ne un reportatge tant bonic!!!
    Petons
    Big Mama

    ResponElimina